Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om ÖT Smygehuk FF Seniorlag Herrar

3 Västra Ingelstad IS 22 14 3 5 45
4 Bunkeflo FF 22 13 2 7 41
5 BK Skansen 22 12 3 7 39
6 Gislövs IF 22 9 5 8 32
7 Minnesbergs IF 22 9 3 10 30

Martin Jönsson 40 min

Femetta, hattrick och målvaktsassist. Efter förra veckans poängtapp i slutminuterna mot Västra Ingelstad kom Östra Torp igen och vann säkert mot Minnesberg. Men det var Minnesberg som började bäst under inledningskvarten. I den 5:e minuten kommer en Minnesbergsspelare fri och prickar stolpen. I den 6:e minuten spelar Anders Nilsson fram bollen till Kristoffer Ekström som kommer fri med målvakten men målvakten räddar Kristoffers avslut. I den 10:e minuten slår Martin Jönsson ett inlägg som Anders Nilsson når högst på men Anders nick går mitt på målvakten. I den 11:e minuten har Minnesberg ett nytt friläge men Anders Ohlsson gör en fin räddning. I den 12:e minuten kommer Kristoffer Ekström fram i Minnesbergs straffområde men blir nerdragen. Straff?? I den 13:e minuten har Minnesberg ett nytt friläge men Anders Ohlsson gör en fin fotparad på skottet. I den 19:e minuten jobbar Kristoffer Ekström fram bollen till Mathias Herrström som från 20 meter testar skott. Mathias får inte på någon kanonträff och bollen rullar in i mål bakom en till synes överraskad Minnesbergsmålvakt som inte reagerar ens. 1-0 för Östra Torp. I den 24:e minuten testar en Minnesbergsspelare lyckan med ett långskott från 30 meter, bollen tar i undersidan av ribban och studsar ner på mållinjen och ut igen... Tur där för Torp. Minuten efter ribbträffen kontrar Torp blixtsnabbt och det är Martin Jönsson som kommer till skottläge, Martins skott tar i stolpen och ut. I den 39:e minuten slår Anders Ohlsson en lång utspark som Anders Nilsson elegant tar ner. Anders vänder bort sin back och skjuter ett bra högerskott som letar sig in i nätmaskorna bakom målvakten fram till 2-0 för Torp. I den 44:e minuten får Torp en vänsterhörna. Martin Rengbo slår en hårt inåtskruvad hörna och Anders Nilsson kan enkelt nicka in 3-0 från nära håll. Ett psykologiskt viktigt mål så tätt inpå pausvilan. 3-0 ledning för Torp efter 45 minuter. Minnesberg inledde bäst men Torp kämpade sig in i matchen och tog över sista 20-25 minuterna. I matchens 52:a minut slår Mathias Herrström en fin genomskärare till Kristoffer Ekström som sprintar ifrån sin bevakning och snyggt sätter 4-0 med en enkel yttersida. Kristoffer har därmed gjort mål för sjätte matchen i följd och det 11:e målet totalt. Spiken i kistan kändes det där som. I den 73:e minuten kommer Kristoffer Ekström i en ny fin löpning på vänsterkanten och Kristoffers inspel når Anders Nilsson som drar på direkt och så har vi 5-0! Detta var Anders Nilssons fjärde hattrick i seriespelet i år och 17:e målet totalt. I den 75:e minuten skjuter Martin Jönsson ett bra skott som målvakten räddar. I den 84:e minuten kommer så Minnesbergs reducering till 5-1 där ett inlägg når en fri Minnesbergsspelare som från nära håll kan nicka in tröstmålet. Östra Torp gör fyra mål under andra halvlek som alla blir avvinkade för offside... Östra Torp avslutar vårsäsongen på allra bästa sätt med att slå tillbaka Minnesberg med hela 5-1. Mycket starkt grabbar!!! Nu väntar ett uppehåll på nästan 3 veckor. I nästa seriematch väntar Gislöv hemma tisdagen den 5:e augusti klockan 19:00.